nieuwsbrief
Geef u op!
zoeken
Zoeken!

[ Tekst voor 'Adres' niet beschikbaar ]

Bitumineuze dakbedekking

Roose Dakwerken is breed ingesteld wat betreft de werkzaamheden op het dak van uw huis. Maar daarnaast kun u ook bij ons terecht voor andere soort daken. Zo zijn wij in te schakelen voor het onderhoud van uw platte dak, het maken van een plat dak, maar ook dakbedekking tuinhuis aanbrengen. Een dak, is hoe gevarieerd ze ook zijn, voor ons de plek waar wij onze expertise ten uitvoer brengen.

U kunt bij ons aankloppen voor dakrenovatie, het vervangen van onderdelen alsook schoorsteen renovatie. De kosten dakrenovatie zullen u gegarandeerd meevallen bij Roose Dakwerken! Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor het aanbrengen van bitumen dakbedekking. De bitumineuze dakbedekking zorgt voor een langdurige bescherming tegen alles wat van buitenaf op uw dak belandt. Daarbij kunnen wij natuurlijk ook bitumineuze dakbedekking aanbrengen op een nieuw dak.

De bitumineuze dakbedekking die wij aanbrengen is van de allerbeste kwaliteit en u kunt er vanuit gaan dat wij dit op een professionele wijze aanbrengen. Het aanbrengen bitumen dakbedekking zullen wij bovendien zo snel mogelijk doen, zodat de kans op eventuele schade niet ontstaat. U kunt ons tevens inschakelen als u problemen heeft met de bitumineuze dakbedekking, het (opnieuw) aanbrengen van dakbedekking op uw tuinhuis, garage, dakkapel en meer.

Dakcoatings

Het laten aanleggen van een nieuw pannendak kan een behoorlijk kostbare aangelegenheid zijn en voorkomen is altijd beter dan genezen. De redenen waarom er een nieuw pannendak gelegd moet worden kunnen zeer divers zijn, maar er is een manier om uw dakpannen zo lang mogelijk goed te houden. Deze manier is het aanbrengen van een dakcoating.

Een dakcoating aanbrengen is gemiddeld 75% goedkoper dan het aanleggen van een nieuw pannendak. Dakcoating zorgt er namelijk voor dat de grootste vijanden van dakpannen geweerd worden. Onder deze vijanden verstaan we zoal algen, mos en schimmels. De aangebrachte dakcoating verminderd de aanhechting van algen, mos en schimmels en hiermee zal de levensduur van de dakpannen aanzienlijk verlengd worden.

U bent daarmee zeker dat u zich een lange tijd geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit van het pannendak, maar dat is niet het enige. De dakcoating zorgt ook voor een mooie pannendak. Sterker nog, door de dakcoating aan te brengen ziet uw pannendak er als nieuw uit en dat heeft als gevolg dat de waarde van uw huis zal stijgen.

In dat opzicht brengt dakcoating enkel en alleen maar voordeel. Voor het aanbrengen van dakcoating kunt u contact opnemen met Roose Dakwerken.

Onderhoud plat dak

De meeste platte daken tegenwoordig hebben bitumineuze dakbedekking en dit is natuurlijk uitstekend materiaal om het dak zo lang mogelijk goed te houden. Maar als hier problemen bij ontstaan en u iemand zoekt voor een plat dak maken, dan kunt u ons benaderen. Denk hierbij aan lekkages, het aanbrengen van nieuwe bitumen dakbedekking en meer vergelijkbare werkzaamheden.

Een dak is een dak, maar het is wel van belang dat dit goed onderhouden wordt. Ook daarvoor zijn wij er voor u. U kunt bij ons terecht voor een plat dak maken en onderhoud plat dak.

Roose Dakwerken
Heemskerklaan 46, 7003 AR Doetinchem
Tel. 06 21545536
info@roosedakwerken.nl

Copyright © 2023 Roose Onderhoudsbedrijf
Ontwerp & Realisatie: GemakkelijkOnline