nieuwsbrief
Geef u op!
zoeken
Zoeken!

[ Tekst voor 'Adres' niet beschikbaar ]

Dakgoot repareren

De dakgoot is een vrij vanzelfsprekend gedeelte van het exterieur van uw huis, maar het heeft een uitermate belangrijke functie. In een land als Nederland waar het geregeld regent, is het van belang dat al het water gemakkelijk afgevoerd kan worden. Onderhoud van uw dakgoot is daarbij erg belangrijk. Roose Dakwerken is uw specialist wat betreft dakgoot repareren, dakgoot reinigen en schade oplossing.

Als u last heeft van een lekkende dakgoot, dan kan u ons altijd bellen en wij staan voor u paraat om de dakgoot te repareren. De reparatie van de dakgoot hoeft niet veel te kosten en dat is waarom u bij Roose Dakwerken moet zijn. Dakgoot problemen zijn er in allerlei soorten en maten, maar door de jarenlange ervaring van Roose Dakwerken kunnen we u met elk probleem helpen.

Rotte dakgoten, lekkende dakgoten, kapotte dakgoten, het zijn veelvoorkomende problemen en wat uw probleem ook is, wij zullen voor u de dakgoot repareren zodat u gelijk van alle klachten af bent. Voor meer informatie over de dakgoot reparatie kunt u contact met ons opnemen, maar als u op zoek bent naar iemand die voor u voordelig de dakgoot kan reinigen, leest u dan vooral verder.

Dakgoot reinigen

Als u een goede dakgoot heeft en dat graag zo wilt houden, dan is het belangrijk dat u schone dakgoten heeft. Bladeren, dieren en meer kunnen voor de vervuiling van dakgoten zorgen en dat heeft in potentie verstopping tot gevolg. Voorkom dure kosten die met verstopping gepaard gaan en laat uw dakgoot reinigen.

Af en toe uw dakgoot reinigen kan absoluut geen kwaad en wij zullen hierbij alle troep die we aantreffen weghalen, zodat uw dakgoot hierdoor zo lang mogelijk mee gaat. Dode vogels en andere zaken kunnen immers gaan rotten wat een negatief effect voor uw dakgoot heeft. Voor slechts €7.50 per dakgoot kan u ons inschakelen voor de dakgoot reiniging.

Dakgoot bekleden

De beste manier om uw dakgoot te bescherming en eventueel dakgoot reparatie te voorkomen is de dakgoot bekleden. Door uw dakgoten te bekleden kan u de levensduur van de dakgoten aanzienlijk verlengen, waardoor u op langere termijn natuurlijk voordeliger uit bent.

De dakgoot bekleden kan Roose Dakwerken op verschillende manieren voor u doen. De mogelijkheden variëren van zinkwerk tot koper, PVC en meer. De dakgoot bekleden zal op professionele wijze uitgevoerd worden zodat uw dakgoot gegarandeerd langer mee gaat.

Voor alle mogelijkheden wat de dakgoot bekleden betreft kunt u contact met ons opnemen.

Naast dat Roose Dakwerken uw partner is voor dakgoot reparatie, dakgoot reiniging en het bekleden van uw dakgoot, kunt u ook bij ons terecht voor allerlei andere zaken. Denk hierbij aan het aanbrengen van bitumen dakbedekking, de onderhoud van een plat dak, daknok reparatie, een plat dak maken, dakbedekking voor uw tuinhuis, vervangen van dakpannen en schoorsteenwerken.

Roose Dakwerken
Heemskerklaan 46, 7003 AR Doetinchem
Tel. 06 21545536
info@roosedakwerken.nl

Copyright © 2023 Roose Onderhoudsbedrijf
Ontwerp & Realisatie: GemakkelijkOnline