nieuwsbrief
Geef u op!
zoeken
Zoeken!

[ Tekst voor 'Adres' niet beschikbaar ]

Schade aan uw dak

Uw dak, schuin of een plat dak, staat dag in dag uit uw onderkomen te verweren tegen het weer buiten. Dat kan er soms heftig aan toe gaan, waarbij er zelfs schade aan uw dak of dakgoot kan ontstaan. Bij goed onderhoud van uw dak of onderhoud plat dak kan het alsnog zo zijn dat u met schade te maken krijgt, het weer is immers verraderlijk en als u te maken krijgt met schade, missende dakpakken en meer, dan wilt u vanzelfsprekend dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost.

Wat uw probleem ook is, wij kunnen u verder helpen. Veelvoorkomende klachten na bijvoorbeeld een storm zijn waterschade door lekkende daken of dakgoten evenals weggewaaide dakpannen of het loslaten van verouderde dakbedekking. Om inwendige schade te voorkomen is het dus belangrijk dat deze problemen zo snel mogelijk worden opgelost.

U bent slechts een telefoontje weg van de diensten van Roose Dakwerken, want wij staan voor u klaar om u te helpen bij de schade aan uw dak of dakgoot. Het maakt hierbij natuurlijk niet uit of het om grotere reparaties gaat of om kleinere. Wat uw probleem ook is, u kan altijd bij ons terecht voor de reparatie van het dak en de dakgoot repareren.

Kosten dakrenovatie

Afhankelijk van de schade kunnen wij direct een oplossing bieden, maar als blijkt dat de schade grover is dan verwacht, ook dan kan u van onze diensten gebruik maken. Het is goed voor te stellen dat de dakwerken die ontstaan na schade snel en zo voordelig mogelijk uitgevoerd moeten worden. Maakt u zich daarbij geen zorgen, want naast dat wij snel zijn zullen ook de kosten voor de dakrenovatie meevallen. Roose Dakwerken is gericht op kwaliteit tegen een zo scherp mogelijke prijs.

Reparatie

U kunt Roose Dakwerken inschakelen voor alle soorten problemen. U kunt ons bellen als u iemand zoekt die de dakgoot kan repareren. Ook kunt u ons benaderen om uw platte dak te maken, voor daknok reparatie enzovoort.

Wij zijn van alle markten thuis en kunnen daarom alle dakwerken voor u verzorgen, maar naast dat wij u van dienst kunnen zijn bij schade na een storm of andere oorzaken, kunt u natuurlijk ook bij ons terecht op ieder ander gewenst moment.

Het aanbrengen van bitumen dakbedekking, uw dakgoot bekleden, daknok reparatie, dakbedekking tuinhuis en nog veel meer, Roose Dakwerken regelt het voor u!

Roose Dakwerken
Heemskerklaan 46, 7003 AR Doetinchem
Tel. 06 21545536
info@roosedakwerken.nl

Copyright © 2023 Roose Onderhoudsbedrijf
Ontwerp & Realisatie: GemakkelijkOnline