nieuwsbrief
Geef u op!
zoeken
Zoeken!

[ Tekst voor 'Adres' niet beschikbaar ]

Roose Dakwerken - Uw dakexpert

Voor al uw dakwerken en meer moet u Roose Dakwerken hebben. Wij verzorgen voor u diverse zaken op en rond het dak. Zo kunnen wij een dakinspectie doen en u een vrijblijvende offerte uitbrengen, maar ook kunnen wij u direct helpen bij dakproblemen. Wat voor problemen dit ook zijn, Roose Dakwerken helpt u uit de brand. Een plat dak maken, een dakgoot repareren of u heeft een spoedige daknok reparatie nodig, wij staan altijd voor u klaar.

Roose Dakwerken is breed ingesteld en daarom zijn wij voor allerlei klussen in te schakelen. Naast dat wij ons richten op het onderhoud van daken, onderhoud plat dak, dakbedekking tuinhuis, vloeibare dakbedekking, huis laten schilderen, dakpannen vernieuwen, dakpannen coaten en dak renovatie kunt u ons tevens inschakelen voor gevelwerkzaamheden, schilderwerkzaamheden en meer. Roose Dakwerken is wat dat betreft een bedrijf dat multifunctioneel inzetbaar is en voor u ter dienst staat.

Naast de kleinere klussen, zoals dakgoot reinigen, kunnen wij tevens voor u nieuwe bitumineuze dakbedekking aanleggen, het aanbrengen van dakcoating, maar ook zijn wij in te schakelen om uw dakgoot te bekleden en voor schoorsteen renovatie. Ook kunt u ons dag en nacht bereiken als u acute hulp nodig heeft bij schade. Denk dan bijvoorbeeld aan stormschade wat voor (lekkage) problemen zorgt.

Roose Dakwerken is hét adres voor:

  • Bitumineuze dakbedekking
  • Dakgoot repareren
  • Plat dak maken
  • Dakgoot reinigen
  • Onderhoud plat dak
  • Dakgoot bekleden
  • Daknok reparatie

Complete service van Roose Dakwerken

Bent u benieuwd naar de kosten dakrenovatie? Of wilt u graag weten wat het aanbrengen van bitumen dakbedekking kost? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor een gratis dakinspectie met aansluitend een offerte. Hierbij rekenen wij geen voorrij kosten en als u liever heeft dat wij u terugbellen, dan kan dat natuurlijk ook. Gebruik hiervoor onze 'Bel mij terug' optie!

Doordat Roose Dakwerken een complete service wil en kan aanbieden zijn wij zeer breed inzetbaar. Of het nu om kleine dingen gaat, zoals dakgoot reinigen, het opnieuw aanbrengen van bitumen dakbedekking na schade of het onderhoud van een plat dak, wij helpen u graag!

 

Het is bovendien voor u erg gunstig dat Roose Dakwerken een brede specialisatie heeft, want hierdoor kunt al uw werkzaamheden in één keer uitbesteden aan één partij. Dat beperkt niet alleen de tijd en kosten dakrenovatie, u kunt daarbij ook vanuit gaan dat wij enkel dan professioneel te werk gaan en dat het resultaat voor ons net zo belangrijk is als voor u.

Wat de werkzaamheden ook zijn, u kunt ons altijd bellen voor een plat dak maken, bitumineuze dakbedekking, onderhoud plat dak, dakgoot bekleden, schoorsteenrenovatie, gevel- en voegwerken, daknok reparatie, zinkwerk, loodwerk en nog veel, veel meer. Ook kunt u ons benaderen voor dakbedekking tuinhuis en andere objecten die van bitumineuze dakbedekking voorzien moeten worden.

Directe hulp bij schade

Op het moment dat u te maken heeft met schade dat veroorzaakt is door bijvoorbeeld een storm, dan is het goed te begrijpen dat u dit zo snel mogelijk verholpen wilt hebben. Een dakgoot repareren, opnieuw aanbrengen bitumen dakbedekking, een daknok reparatie, dakgoot repareren en meer, u belt ons en wij zorgen dat we u zo snel mogelijk helpen.

Wat ook belangrijk en prettig is om te weten is dat wij de kosten dakrenovatie evenals de andere kosten die gemoeid zijn met onze werkzaamheden altijd zo laag mogelijk proberen te houden. Zo heeft u bij ons niet te maken met voorrijkosten, wat natuurlijk erg gunstig is.

 

 

 

www.facebook.nl/RooseDakwerken                                                 

 

Reiniging van tuinen,gevels,daken

Zo doen wij ook reinigings werkzaamheden van tuinen , daken , gevels enz.

Lees meer

foto's dakwerkzaamheden

foto's dakwerkzaamheden

Lees meer

schoorsteen renovatie nijmegen

schoorsteen uithakken, reinigen, invoegen, behandeling cemente bovenkap, loodslabben behandeling

Lees meer

dakkapel nieuwe laag bitumen

dakkapel voorzien van nieuwe bitumendakbedekking

Lees meer

[ Tekst voor 'Slogan' niet beschikbaar ]

[ Tekst voor 'Visie' niet beschikbaar ]

De RSS kon niet geladen worden.
Bel me terug
Vraag direct een offerte aan!

Het laatste nieuws:

Roose Dakwerken
Heemskerklaan 46, 7003 AR Doetinchem
Tel. 06 21545536
info@roosedakwerken.nl

Copyright © 2023 Roose Dakwerken
Ontwerp & Realisatie: GemakkelijkOnline